23april SOL!

Igår snöade det och idag är det strålande sol och varmt! :)
Jag har nyss varit ute och plaskat i all snö/vatten längs trottoarerna och ska byta om strax så blir det en sväng till Uppsala och möta upp R så ska vi gå någon runda på stan och se om vi hittar något kul kanske..
Sen blir det hem och köra möte på affären och handla lite inför middagen med Martin, Sandra och så får vi se om det är några fler som vill äta med oss eller om dom bara vill komma och dricka sen efter då :P
Nej byta om och fixa var det ja...
Haha, bara för att min "bowlingdans" är så fin :P HAha!


Herrå!

22april

Den första bilden tog jag i förra veckan på tisdagen.. Då gick jag och hundarna ner till Svanby och där ån brukar gå var det då som en stor sjö och Theo som älskar vatten kasta sig rakt ut och Svea följde efter men inte riktigt lika övertygad..
Nu en vecka och två dagar senare så går jag ut och möts av att det ser ut såhär :S
Inte så värst roligt tycker jag.. först vinter sen vår.. och nu vinter igen precis när det hade hunnit börja bli lite grönt och så iaf..
Jaja det är väl såhär varje år och man lär sig inte att det kommer en sväng till med SNÖ oftast igen då man redan har börjat hoppas på vår..
Nästa år ska jag inte vara så naiv som jag är varje år och istället tro att vintern är evig så blir man inte lika besviken.

20april10 bara några minuter senare...

Ja det var verkligen dax för Svea att gå ut :P
Haha, han inte ens ut ur lägenheten innan det var klart, härligt att ha valp ibland.. suck!
Jag har kommit på att många eller dom flesta bildarna blir på hundarna.. Haha!
Här kommer iaf lite fler bilder från igår som http://mhellsen.blogg.se/ ville ha :P
Herrå!

20april10

Jag tänkte lägga upp fler bilder men ser på Svea att det börjar bli bråttom ut nu.
Springer ner så skriver jag mer sen..
Bilden är från parken i Forsmark igår.
Herrå!

19april10

Gahhh!
Kan dom laga läckan snart.. Kunde inte duscha igår för att det är så dåligt tryck i duschen så man blir knappt blöt ens.. Tänkte att nu är det måndag och dom måste ju iaf ha börjat med det nu. Så jag kikar ut genom fönstret och ser hur det bara trycks ut vatten över hela gatan, men inte en enda gubbe där!
Nu har jag "duschat" iaf och det var väl precis så att man fick bort tvålen (att tvätta håret var inte ens att tänka på)
Skitgrejer!
Nej nu ska jag gör mig i ordning och sen ska jag till forsmark idag på intervju också.. Systemkameran och hundarna följer med så det kanske blir några fina bilder om det fortsätter vara såhär fint väder :)
Herrå!

18april10

Igår vart det lite dricka och folk här hos oss :)
Trevlans var det och rolig lagom  lördagkväll tycker jag.
Skön dag idag med! :)
Har varit "skogsmullar" igen :P
Var ut i skogen och träna lite spår med Theo på förmiddagen och sen var vi runt till folk och hälsa på och tillochmed gjorde lite nytta på vissa ställen också. . :)
Jag fick ut och köra ordentligt med Robins bil idag, han har varit lite tveksam tidigare ibland men idag satt han bredvid och sa Gasa och kör om. Lydig flickvän som jag är (.. när det gäller sånt iaf) så gjorde jag det och fortsatte så resten av åkturen.. med ett fånigt flin från öra till öra :p Haha!
Förövrigt är Tierps kommun j*ligt roliga.. Det är vattenläcka här utanför vårt hus...Igen!.. Och det har varit så nu sen i fredags eller lördags och istället för att fixa det så har dom strypt på vattentillflödet (eller vad det nu heter) till vårt hus, och det gör ju att jag kommer få stå i duschen typ ett halvår för att få ut schampo och balsam med det "droppandet" som är från kranen nu! Gaah!
Helena, Johan, Tilde och Robin på trappan på ett av våra stop :)
Herrå!

17april10

Nu har den 15 april passerat förbi och jag hann söka flera olika utbildningar iår :) (äntligen)
Jag fick även ett samtal om att komma på en utbildning/jobb intervju på måndag, och jag prata med min chef och fick höra att jag stod med på skiftschemat till i sommar :)
Jag har dessutom skaffat e-legitimation och deklarerat på Internet och då kunnat göra alla tillägg så jag hoppas jag får mina 5t plus (hoppas hoppas) iaf en liten del eller ngt av dom andra 60t jag kunde deklarera resor och dubbelt boende för. :)
Jag har också jobbat som lärare i olika klasser i veckan så det ramlar in lite pengar nästa månad på kontot. :)
För den här månadfen ska jan-feb+mars månaders lön komma.. :)
Börjar lösa sig och se bra ut tillslut!
Visst är jag väl lite duktigt iaf? Jag tycker iaf det vad ni än säger :P Hihi!
Herrå!

13april

Nu för en gångs skull så funkar ju faktist blogg.se.. :P
Känner mig helt slut just nu efter att ha varit lärare åt en viss klass idag som verkligen tar slut på alla krafter man hade när man kom dit. Men men, Är imponerad (eller ledsen åt kanske) lärarna som ar dom varje dag och klarar det.
Härligt att våren har kommit hit till Tierp också nu :)
Sitter med träningsvärk i benen nu eftersom att jag tog lite träningsledighet sen innan påsk.. Haha!
Nu ska jag ta och ringa till läraren jag ska vikariera för imorgon och sen kanske jag ska ta mig ner till skatteverket och lämna in mina papper nu när jag tillslut kom fram till hur man skulle fylla i allt. Hoppas bara att det är rätt nu med :P
Herrå!

RSS 2.0