sista dagen 2010

Nyss hoppat ur duschen och fönat håret lite så att det kanske ligger lite så som jag vill ikväll :p Allt ska packas och sen åker vi med hundarna och allt iväg mot Uppsala så blir det ordentlig fixa sen senare ikväll när vi är hos Joanna och Henke.
Ska ta med kameran och knäppa lite bilder.. Jag har varit dålig med kameran nu under vintern, inte bra. Det är ju kul att ha massa bilder att kolla tillbaka på :)
Jag och Joanna från någon fest i sommras.

Dagen innan nyår.

Jag hittade en tjusig klänning inne på Holmlunds som Robin också godkände :P
Får knäppa någon bild imorgon när den åker på och jag är fixad och klar inför firandet av det nya året.
Jag hoppas att allt kommer att gå bra imorgon. Tänker på Theo som har blivit så skotträdd.. men det har gått ganska bra dom senaste gångerna nu när dom har smällt här i tierp, men iofs har vi varit inomhus och hört smällarna mest och då har han bara kollat men inte så mycket mer.. Han och Svea får åka med oss till Uppsala där vi ska fira tillsammans med Joanna, Henke och några kompisar till dom :) Vill inte lämna bort honom när han blir rädd ju...

12.05

12.05 går tåget.. Pappa ska komma hit och hämta min gps och låna, då tar han med sig hundarna ut till Halls också så behöver inte dom vara själva hemma medan jag och Robin är i stan idag och letar efter något fint till mig att ha på nyår :)

Hoppas att jag hittar någon bra och fin klänning som jag kan köpa. Vore kul! Sist jag köpte klänning var i USA och det var på skolresan när jag gick ut gymnasiet..... ett tag sen alltså. Haha!
Så när vi kommer hem ikväll åker vi ut till Halls och hämtar hundarna och det kommer nog bli så att vi tar på selen, (jag har hittat ett till nu här hemma så att vi kan testa dra med båda samtidigt) och drar lite pulka med dom. :)
Tar med ekonomiska styrning boken och har det som läsning på tåget.. Jobbigt att dra runt de på stan sen men det är dax att börja plugga nu!!!

Mina fina.

<3
<3

...

Nu har Malin sagt till att det är dax för mig att uppdatera igen.. Jag håller väl på några dagar nu igen och sen kommer det att droppa av..  Jag har kommit fram till att det jag oftast vill skriva om när jag är här inne är pluggandet och våra hundar..
Därför säger jag från och med nu att det nog kommer att vara mycket bilder och skrivande om Svea och Theo och vad vi håller på med om dagarna, får helt enkelt erkänna att jag kanske har blivit lite hundnörd... eller har är jag det?
Så nu vill jag ha ny design igen.. Jag tror att jag vet ungefär hur jag vill ha det och jag pratade med broder om hjälp så jag får se om han kanske har tid för det någon dag :)
Börjar direkt med en bild på Svea när vi var ute och tränade lite och hon fick dra en pulka med lite vikt i.
Hon är super duktig! :)

RSS 2.0