...

Jag vill verkligen, verkligen ingen illa..
Förlåt att det tolkades på det sättet.. Absolut inte min mening utan det var lite intärnt skojande som jag och en kompis höll på med och jag trodde inte att det var ngn förutom hon och min kusin som läste min blogg och att det inte skulle vara ngn annan som varken läste eller tog åt sig av det.
Hoppas du inte tror något sånt nu...

Jag respekterar allas olika val och inget är nå "bättre" än det andra.. Bara olika vägar och val helt enkelt..24Feb10
Ge mig nu bra namnförslag på den här lilla tjejen så att jag kan ropa in henne och Theo :P

Tjing!

.

Hejsan!
Nu är det onsdag igen.. :P

I helgen planerade jag och R för en lugn helg tillsammans efter att jag hade varit nere i Vh hos bror min och varit barnvakt förra helgen..
Och fredagen började lugnt med att äta lite friterad banan och glass med Rs familj. Så lagom till att vi var klara med det så ringde några kompisar och fråga om dom fick komma förbi och det var väl inga problem tyckte vi.. Sen kom några till och våran lugna fredagkväll vart inte så lugn ändå.. Haha!
Bjuder här på en bild på mig och älskling under kvällen:


Inte den snyggaste men man va*an.. :P

I måndags lämnade vi in s3:an på lackverkstaden i Uppsala. Då passade vi på att svänga in på Djur och hobby samtidigt och provade lite coola grejer på Theo som vi gått och vart lite osäkra på vad han skulle ha för storlek.. De passade jätte bra tillslut men vi bestämde oss ändå för att vänta lite med att köpa de ändå... :PIkväll blir det möte i Uppsala med mammsen och pappsen.
Får se hur det slutar :P

Herrå!

TiondeFebruari

Nnnnnnuuu...
Jag vill ha allt från min gamla externa hårddisk över till den nya. Men det vill inte fungera som jag vill.
Kan man inte bara få ge dom till ngn duktig en och sen få tillbaka dom helt bra sen bara :P

Haha!

Nej men vad händer nu annars då.
Jag jobbar på som vikarie och den här veckan har jag varit lite fritidsfröken och idag vart det matte hela dagen.. Fick också veta när jag skulle hem att samma lärare ska vara borta imorgon med så blir det NO och ellära + matte imorgon med :)

Annars då.. Jo jag har äntligen (här för några veckor sedan) tagit tag i att börja träna ordentligt igen.. Guuud så skönt och roligt det är. Varje gång jag börjar träna igen efter att ha haft lång paus så förstår jag inte varför man hade den pausen egentligen :P
Men nu är jag igång och går iaf mån och onsdagar på Pumpen.. Det blir ju en och annan långpromenad, nästan, varje dag också med Theo..

Sist jag skrev var också på en osndag.. Jag kanske ska ta det som min bloggdag och sen bara se dom andra dagarna som en bonus... hmm.. låter inte så dumt kanske :P

Lite bilder jag hitta nu på gamla hårddisken:


Herrå!

DevilEyes

Nu kommer jag tillslut in på min blogg igen..
Jag vet att jag är skitdålig på att skriva men det blev ju inte direkt bättre när dom höll på och gjorde om så att jag inte ens kom in, sen skrev jag ett och det försvan. Då gav jag upp!

Iaf, idag har jag varit ute hos mammsen och pappsen och bytt lysen på min bil, eller Robin har bytt och jag har "övervakat" ;P
Jag är skitnöjd med resulatet. Tänkte bjuda på före och efterbiler åt er här..

Före:


Efter:


OoOoootroligt nöjd :)

Men nu blir det Valbo en sväng.

Herrå!

RSS 2.0