Tatuering

I helgen vart det en tatuering på min fot (:)) och Robin började på ett avslut för sin tatuering. haha! :P
Jag är jätte nöjd med min!
Nu ska jag ut en snabbis med hundarna och sen är det tillbaka till böckerna och affärsredovisningen som gäller :P
Hejsvejs!

idag...

Idag händer det! :D Spännande!

Tänkte lägga upp lite nya bilder här idag men vi har på ngt sätt lyckats lägga i grejer i lådan (här i skrivbordet) så att grejerna ligger ivägen så att det inte går att få upp den.. :/ och i den lådan ligger alla sladdar till kamerorna mm..
Något mer roligt är att om 15 dagar sitter jag, Robin, Sandra och Martin på flyget mot Egypten! :)
Gud så skönt det ska bli! Hoppas bara inte jag kommer efter i skolan då jag missar den veckans lektioner.. Men jag ska se till att plugga ordentligt nu innan och sen efter får jag ta i som en tok igen ;)
Kanske uppdaterar med en bild ikväll sen ändå så man ser hur det blev ;)
Tjing!

Csn

Ibland undrar jag hur dom som bestämmer i samhället egentligen tänker..?

Jag har sen jag tog studenten jobbat i stort sett hela tiden, lite olika mycket i perioder, men det har jag ju valt själv.

Nu i somras jobbade jag som timanställd med förståndshandikappade och som pers. assistent till en som var rörelsehindrad. Det vart ju såklart så att jag tjänade pengar på det och inte tänkte jag då på att det kunde missgynna mig något nu när jag börjat plugga!

Äh, jag blir så less ibland bara. Varför ska dom ta bort pengar för en för att man ser till att också hålla sig aktiv i arbetslivet?

Varför ska man inte bara kunna jobba extra dagar man inte har skola som helger mm.. Men då måste man veta att jag tjänar så pass bra att jag kan ta det istället för att få det extra bidraget varje månad. Kan man inte bara få känna att man försöker göra det så bra som möjligt för sig själv utan att bli straffad!?

Äh.. Nu fick jag skriva av mig lite iaf.!
Hej!

Hejsan!

Jag tänkte starta upp här igen och skriva ett inlägg och summera vad jag håller på med nu för tiden..
Men snabbt kan jag ju säga att jag har börjat plugga på högskolan i Gävle som jag skrev om i sista inlägget nu innan sommaren :P
Men jag ser att klockan börjar bli mkt och jag måste hinna äta lite och hämta en bok på biblioteket innan jag börjar idag.. :)
Höres! :)

RSS 2.0