Söndag 28aug11 Kubb

Jaha, söndag nu igen..
Det har varit en rolig helg . Nu i fredags åkte vi ut till Halls och där var Loise och Alex med deras hund Bea så vi tog med oss dom och gick ut en sväng så att hundarna fick springa av sig och busa av sig ordentligt :)
.
Igår var det dax för den årliga kubben i vår släkt. Varje år i slutet av sommaren träffas vi för att lottas in i lag och spela tuneringar och tävla om vilket lag som ska vinna allt i finalen sen. Mitt lag gick det halvbra för.. Vi vann lite och förlorade lite matcher. haha!
God middag som alltid stod på schemat som en paus på kvällen och sen fortsatte vi spela och dom två lagen som gjorde upp om vilka som skulle vinna stod med ficklampa för att se vad dom skulle kasta på ;)
.
.
Idag har vi varit till Gävle och Valbo :) Som vanligt har vi mest handlat åt hundarna. Dom fick en ny fin bia bädd som dom ska få ha i vardagsrummet i nya lägenheten. Till Theo köpte vi en skitbra "kam" som typ drar bort den gamla trassliga pälsen på honom. Ett skoställ köpte vi med. Och ja juste ett par byxor till mig...... ett par "hund byxor" som jag kan ha när vi tränar och är i skogen. Hahahahaha! ;)
.
Nu har jag iaf uppdaterat lite Åsa. ;)
.
Tjolahopp

Fredag 26aug11 Sånt man inte får prata om

Nu ska jag skriva av mig lite.. Egentligen borde jag inte då jag vet att många inte tycker lika som mig och endel kan tillochmed bli väldigt upprörda när jag säger hur jag tänker.. Men det får stå för dom jag behöver bara ventlilera lite.
Säger inte att något är rätt/fel bara hur JAG tänker.


Jag berättade för Robin i veckan något som jag har tänkt på mycket den här sommaren..

När jag var yngre var jag tillsammans med en kille som var jätte snäll och så och allt men det har inte med saken att göra men det som fick mig att göra slut då och det som gjorde att jag inte ville fortsätta leva och vara med honom var för att jag tyckte att han drack för mycket och för ofta. Han var inte alkolist eller så utan han var nog bara som alla andra av dom vi umgicks med men jag ände ändå att det inte var så jag ville ha det.

.

Jag kommer ihåg att jag tänkte då att jag längtade tills jag skulle bli typ 25år och då vara med barn eller iaf börja fundera på att skaffa och att det skulle bli så skönt att bli "vuxen" på riktigt och sluta med det eviga festandet som jag tyckte och också kan tycka att det är fortfarande. I mitt huvud var verkligeheten för mig alltså så att när jag blev så gammal och skaffade barn och hade kille och allt så skulle allt sånt minska. Inte att man aldrig mer skulle gå på fest och fira och bli nykterist utan mer bara att man inte dricker varje gång det är alla högtider och helger utan mer vid specilla grejer istället.

.

Om det är fel person som läser det här nu och tolkar det som den vill så får det stå för dom. Men jag trodde och längtade tills den tiden skulle komma. Jag har aldrig blivit "lärd" av mina föräldrar att något med drickande är rätt eller fel. Dom har aldrig tjattat på mig om att jag inte ska dricka eller något sånt. Jag tycker att jag faktist har haft väldigt fria händer att själv bestämma vad jag tycker är rätt och fel. Sen har jag alltid varit tvungen att höra av mig så att dom vet vart jag är och så självklart.

.

Det som nu är grejen jag har tänkt på den här sommaren är att ju äldre jag blir och som när jag jobbade på kontoret nu under sommaren med folk så satt dom och pratade på oftare och mer om hur dom festade i helgen och hur bakfulla dom varit eller hur gott det är att äta kebab och sånt när man varit ute och festat hela natten.

.

Tar det aldrig slut alltså? Ska man hålla på och dricka och vara stupfull och ligga bakfull dagen efter hela livet igenom?! även när man desutom har småbarn ??!!!!

.

Nu är ju alla olika och vill leva på olika sätt. och det här var bara tankar om hur jag när jag var yngre trodde att verkligheten var och hur det har visat sig att det är.

.

Många tycker säkert att jag är tråkig men då får dom väl göra det. Jag orkar faktist inte bry mig om det.

Jag tycker att när man har småbarn så är man inte full. Jag tycker att man har ett ansvar som man inte kan hantera på rätt sätt och man är onykter i frågan om att vara småbarnsförälder. MEN även här tycker ju många olika och det beror säkert på vad man har haft för uppfostran vad vet jag..?

Här klämmer jag in en bild på när Svea var liten och bebis iaf ;)

.
Om nu någon som jag känner/umgås med (har ingen aning om vilka som läser) så håll inte på och fjanta om att jag inte vill festa med er eller så för det är inte det att jag inte tycker det är kul att ibland göra det. Bara hur jag trodde och sen är jag oftast inte sugen på att festa jätte ofta. Är nog en mer familje mys och hitta på saker och utflyckts tjej. Jag får ut mer av det oftast iaf :P
Tjao!

Fredag 26aug11 Tenta

Så, vad har hänt sedan igår när jag skrev.. Jo, vi åt pannkaka till middag igår och hundarna fick dela på dom två som blev över, inget konstigt med det tänkte vi men sen inatt fick jag ångra det.. Liten vart jätte dålig så hon väckte mig och pep och visade att hon ville ut (jätte duktig som gör det men va fasen väck husse ibland med ;) ). Det var bara klä på sig och ut med henne först då vid tre sen vakna jag igen vid fem och då var det dax igen..
.
Tur att jag kan somna om igen iaf för sen ringde väckarklockan sju och då var det upp äta, fixa, ge hundarna mat, ut med dom och sen åkte jag till skolan för att skriva tenta i financiell planering och analys. Jag hoppas och tror att det gick bra så att jag klarade den nu :)
.
Som vanligt när jag skriver tenta så är jag helt slut när jag kommer hem och måte vila/sova för att bli människa igen :P haha! Så det gjorde jag och nu är jag pigg igen och fixar lite här hemma tills Robin kommer hem och vi åker iväg till Halls för lite hundrastning och umgås :)
.
Theo myser riktigt ordentligt, har tillochmed munnen lite öppen :P

Torsdag 25aug11

Igår var det lillasyster Loise födelsedag! Hon blev hela 18år då, nästan så att man själv börjar bli gammal ju :p haha! Vi var dit och greja med massa saker och fick god middag som var Oxfile (egen ko) och potatisgratäng. Mmm, det är så gott!
.
Lägger ut en bild på Theo från när vi var i grusgroppen tidigare i veckan. Vi kastade då boll med dom i högarna som vanligt och så var det massa vatten på ett ställe så vi tänkte att vi skulle kasta bollen så att dom sprang genom vatnat samtidigt som en av oss filmade, och det gjorde vi.. bara det att på den här sista bilden hamnade bollen mitt i pölen och ingen av hundarna hittade den så det Theo gör är att tryckan ner hela huvudet och gå längs botten när vi säger sök! Haha, trodde inte han skulle ha ner hela nosen under ytan då :P
.

Mina

Fin bild på mina älsklingar!

Starta...?

Hmm.. kanske ska börja skriva lite här igen, som jag sagt så många ggr förut.
.
Vad händer just nu i mitt liv då? Idag är jag hemma och är sjuk och har varit sen i lördags kväll. :/
Vi gick till Axa och Tobbe som hade inflyttningsfest och jag kände redan när jag duscha och började göra mig iordning att halsen började bli svullen, men det har den ju varit till och från sen Robin var sjuk för ett tag sen tänkte jag.
.
Sen gick vi iaf dit och det var jätte kul och trevligt men vid elva tiden kände jag att det började bli jobbigt att svälja, fick huvudvärk och vart varm så jag gick hem och skulle vila och somna direkt och har inte blivit bättre sen dess heller nu.. :/
.
Men trots det så frågade vi Adam om hjälp igår och så flyttade vi soffan, sängstommen och lite andra grejer över till nya lägenheten.. Det var skitjobbigt men jag bet ihop.
.
Nu har jag snott designen av syrran http://apalm.blogg.se/ som kusinen http://jessikah.blogg.se/ har fixat åt henne :P
.
Jag och hundarna hemma och vilar oss alla fyra. haha!
Klart slut!

RSS 2.0