Husse

Idag har jag jobbat som högstadiebildlärare :P
Det gick faktist bra, trodde att det skulle vara rena mardrömmen och att kidzen skulle kasta pennor och sudd och vara allmänt jobbiga som dom lätt kan få för sig att är himmla kul!? Men det var inget sånt alls :) Utan dagen flöt på och inga konstigheter hände.. Bra jobbat av mig ;)

Nu är jag hemma och har hunnit ta ut hundarna en sväng till och nu ligger dom fint här bredvid och sover, man hör även när Svea ligger och småfiser med jämna mellanrum.. Det måste vara för att hon är valp, annars har jag skaffat mig en gasmaskin :s

Om ca 30min rullar Robins tåg in på tierp och jag tänkte setill att maten är klar då.. Sen fick jag ett trevligt sms av Åsa nyss, hon ska med på lite Pump ikväll. Det gillas! :)
Imorgon ska jag reta henne för all träningsvärk hon kommer att ha ;)

Känner mig inte helt kry direkt, känns som att såfort jag jobbar på skolan får jag nå minisjuka.. Har varit jätte trött och känner mig nästan febrig.. Äh, hopppas det går över bara :)


Bjuder på en bild på Åsa och hennes tjusiga bil ;P

Juste, anledningen till att rubriken är "Husse" är för att jag har gått och väntat och kollat efter Theo och Sveas mat som dom ska köra hem till oss idag men den har fortfarande inte kommit.. :P

Herrå!

Spontant..

Igår var det ju helt underbart väder på dagen! Så Robin och jag tog med oss Svea, Theo och Melvin och åkte iväg till Marma, där hans föräldrar har husvagn står..
Vart en sväng till Johan, Helena och Thilde också innan vi tog oss hela vägen hem till lägenheten igen. Trevligt trevligt :D

 

På kvällningen fundera vi på vad vi skulle hitta på och bestämde oss för att ringa några kompisar och se om det var några som var sugna på att komma över och dricka ha det trevligt.

 

Så spontant och super trevligt tkr jag att det blev :D


Här får Ronja, Johanna och Micke bjuda på dansbilder underifrån ;P

Herrå!


Fredagsmys!

Nu är det fredagsmys med mina tre älsklingar!
Ni betyder <3 för mig!


Vad...

Vad tror endel att dom tjänar på att sitta och ljuga ihop historier på..
Ibland blir jag bara så irriterad på att folk inte bara kan stå för vad dom har gjort och säga det så att man slipper allt tjaffs sen och kan lägga energin på något viktigare...

Äh, nu har det varit för mycket klagomål här men jag var bara tvungen att skriva av mig lite...

Tröött

Gud va trött och seg jag känner mig idag... Valpisen höll mig och Robin vakna på olika sätt under hela natten med gnäll och att hon inte är rumsren än så det var bara upp och torka och göra rent..

Tur att hon iaf är söt nu när hon är liten :P Haha!RSS 2.0