Pluggdag..

Hejsan!
Kom på att jag var ju duktig ett tag efter att jag köpte nya telefonen med att uppdatera (i några dagar iaf ;P)
Så tänkte dra in några rader här idag med..
Idag har jag mest pluggat och gått med hundarna hela dagen, men jag behöver det nu för om en vecka ska hemtentan lämnas in jag jag har mer än hälften kvar att skriva klart.. Så, infrastruktur har förgyllt min dag.
Såg en bild som jag blev glad av idag och kopierade och la in på fb så jag lägger in den här med :)
Tog den från Malins blogg (snyggingen till höger) och hon funderade på om hon skulle vara brunett eller blond och jag har exakt samma funderingar.. Vad tycker du att jag ska välja?
Hejsvejs!

Halls

IDAG FYLLR MIN LILLEBROR ROBIN 18ÅR :) GRATTIS! SÅ VI ÄR HÄR OCH ÄTER GOTT OCH HAR DET BRA! :) 

morgon

NU VILL DEN BARA GÖRA STORA BOKSTÄVER IGEN SÅ DET BLIR EN BILD PÅ  THEO OCH SVEA BARA NU. HAHA KOLLA THEOS HUVUD, KAMERAN HÄNGDE INTE RIKTIGT ME :P                                                              

igång igen!

sådär va skönt! kom nyss hem från ett core pass på aktivera :) Skönt att vara igång igen efter mitt såkallade sommaruppehåll som vart väldigt långt :p Men nu ligger jag i soffan nyduschad och fräsch! ;) natti natti! 

Nämen...

..tItta! Nu har JAG LOGGAT IN FRÅN TELEFON. :P MEN JAG VET INTE VARFÖR DET BLIR STORA BOKSTÄVER HELA TIDEN MEN NU SKRIVER JAG NÅGOT IALLAFALL :P SEN VILL DEN INTE  BYTA RAD HELLER MEN JAG FÅR VÄL TA MIG TID ATT KOLLA LITE PÅ INSTÄLLNIINGARNA HÄR SEN...                     

RSS 2.0