sol

Idag har det varit fint väder och sol så vi packade in hundarna i bakluckan och åkte upp till åsen för lite skön rastning i skogen :)
.
.
Sen var vi där ute och tog lite kort med mammas och pappas systemkamera.. Jag vill också ha en egen så att jag kan gå ut och ta fina bilder när jag vill!
.
Liten
.
Theo
.
Svea
.
Hopp
.
jag och Liten

Liten

I söndags eftermiddag kom Petra, som är uppfödare i kenneln där vi köpte Svea. Vi har blivit fodervärdar åt hennes hund. Hon ska ställas ut på några olika tävlingar per år iaf och sen vet jag inte om Petra kommer att vilja ta valpar på henne sen, men det beror väl på hur det går på hennes utställningar.
.
Eastzone Angel of Fredom - Liten
.
Hon är född den 24 mars, så det är inte så jätte långt kvar tills hon blir ett år. Och hon är supersnygg!
Fråga om det är något ni undrar :)
.
Snart när jag har tagit lite nya fina bilder på oss och alla hundarna är det tänkt att jag ska göra en ny design, istället för den här tråkiga jag har nu.

Lördag

Nu har jag varit lite duktig iaf och varit hemma och pluggat såhär på en lördag medans Robin, Svea och Theo följde med Joanna och Henke ut till västland för att tolk lite bakom hästen :)
Dom hade nog skitkul! :)
.
Men nu är dom här hemma med mig och då har dom med sig massa god mat som ska lagas och sedan ätas tillsammans. Då kommer Sandra och Martin och hjälper oss så att den tar slut ;) Det lät som att det skulle bli lite drickande med.. haha!
.
Kvällen spenderas alltså med dessa två snyggingar och alla våra tre tillhörande sambos :)

sjuklingar omkring..

Det är sjuklingar omkring mig, vilket gör att jag blir halvsjuk.. Ni vet sådär så man är jätte trött och känner av det men man kan ändå ta sig till skolan/jobbet och allt sånt men att man egentligen känner sig för slut för det..
Eller så är det så att jag tvingar mig till det och att vara pigg ett tag medans andra kanske stannar hemma... jag vet inte.. ?
Men nu står bilen och blir varm och jag ska åka till skolan och få reda på hur det gick på marknadsföringstentan och sen skulle vi få veta mer om PM arbetet och seminariet vi ska ha nästa vecka.
Tenta i ekostyrningen nästa tisdag :/

Nyårsbilder


RSS 2.0