Skk

Sitter och försöker anmäla Liten till Stockholm hund men jag insåg att vi inte är medlemmar i SvenskaKennelKlubben utan "bara" amstaffklubben och svenska brukshundklubben, men det räckte ju tydligen inte.. Så nu sitter jag och funderar på om vi ska ta och bli medlemmar där eller om jag ska prata med vår underbara uppfödare som garanterat kommer att fixa det :)
.
.
Idag har Robin jobbat och eftersom att han är ute i forsmark så kan han inte ta bussen när det är helg ! Så han tog bilen och drog iväg i morse.. Men min kära mamma kände nog på sig att jag var hemma och ville komma till dom för hon ringde för att påminna om någon grej men det slutade med att vi kom fram till att hon skulle hämta mig :)
.
Så jag har spenderat dagen ute i Halls med ungar, hundar och föräldrarna mina.. Fick lite plugg gjort och en ordentlig cykelrastning av hundarna med brorsan avklarades och sen när Robin kom var det dax för middag och då fick vi hemlagad tacopizza. :) Inge synd alls om mig idag.
.
Nu sitter Robin och läser på lite inför nästa helg men är nog snart klar och då drar vi igång en film och myser ner oss i soffan!

Jag vill

Jag sitter och kollar runt massa på bilder för insperation och har en sån här period igen (vilket jag får ibland) då jag kollar och är jätte sugen på att göra en tatuering.. Är inne på att göra en på revbenen men jag har inte hittat det perfekta motivet ännu..
.
Här är en bid när min som jag har nu var precis nygjord
.
Om det är någon som har ett bra motiv eller text som skulle passa perfekt för mig så är jag intresserad av det förslaget ;)

Blev lite kär..

I den här lilla sötnosen!
.
.
Meeeeen tre stycken är nog här hemma hos oss nu.. :P
Men man kan ju alltid drömma sig bort lite ;)

28okt-11

Jaha, idag är jag hemma och ska plugga inför tentan som jag ska skriva nästa vecka. Men när jag ska plugga händer det alltid så mycket annat.. haha! Tv-gubben var här idag igen och nu fick vi äntligen det fixat så nu är tv:n som ny igen :)
.
Sen har jag hunnit tvätta all tvätt och gå en promenad där jag tog bara Theo och Liten, sen fick Svea komma ut på en egen promenad med.. Nu ligger dom alla här och snarkar och jag har noll koncentration att sitta och läsa om bostadsförvaltning och stadsförnyelse så jag slänger in en bild här från igår som jag tycker att ser lite rolig ut :P
.
.
Det verkar som att Robin ska jobba hela den här helgen och eftersom att jag har tentan borde jag ju sitta och nöta in allt det varje dag nu tills den ska skrivas.. Kommer bli en mycket spännande och händelserik helg känner jag..  Jag ska anmäla Liten till stockholm hund innan på söndag iaf så att det är klart!
.

Idag när jag kom hem..

Idag när jag kom hem blev jag lite fundersam på varför Liten inte kom och hälsade alls.. går in i sovrummet och ser att hon ligger i buren.. Kollar in i buren och ser att hon har gått och tagit ner gosedjuren från hyllan och bärt med sig in i buren som hon bäddat så fint (inte) Men där låg hon iaf och tvättade och fixade med sina bebisar.. Haha! knäppistjej!
Men nu är dom undan lagda så att hon inte kommer åt dom.. Fiffi (pudel gosedjuret) har varit med om mycket.. förra gången den låg undanlagd var under tiden Theo började bli könsmogen och ni får fantisera själv om vilken anledningen var då.. haha!

Middag med syster och killarna :)

Igår var Loise och Alex här och åt middag med oss. Var jätte mysigt och gott med ;)
Slänger upp ett par bilder på maten innan vi drar igång den här dagen och börjar flänga runt.. haha!
Vi kanske åker in till gävle och hämtar bilen som är färdigservad nu :)
.
Förrätt:
.
Varmrätt:
.
Efterrätt:
.
Och en bild på Bea och Robin med :P

21okt-11 skogen

Idag åkte vi ut till skogen på förmiddagen och rasta hundarna, njöt av skogen, plockade svamp som vi råkade springa på och tog lite fina bilder ;)
.
.
.
.
.
.
Sen gav jag Svea ett bad och testade ett schampo som ska ta bort svampen hon har under tassarna. Hoppas det försvinner nu så att det slutar klia på henne.
.
.
Och snart komme Loise, Alex och Bea :) Då ska vi åka en sväng till grusgroppen så att dom får busa av sig och Svea och Bea får lukta lite på varandra innan vi ska in alla i vår lägenhet för att äta trerätters med dom ikväll! :D

Tisdag..

Idag är en dag jag hunnit med mycket.. :) Jag har bl.a planertat om blommorna här hemma (var tvungen att ha sönder en av krukorna för det hade blivit så mycket rötter i den att det inte gick att rubba blomman även fast jag höll på med kniv och jag vet inte allt, haha!) pluggat och grejat allmänt här hemma med.. Jo juste jag håller på och tvättar med, och självklart har det blivit ett par vändor med doggsen.
.
Nu medans jag har maten på spisen och bara passar lite på den så satte jag mig och läste lite på olika sidor på internet.. Jag kom till en blogg som jag ofta läser och som jag tycker om väldigt mycket (http://kamparna.se/ )
Jaha, vad ville jag ha ut av det här.. Äh, säger som det är istället. Idag är en så dag då jag bara känner mig väldigt less på folk och alla fördommar som finns i samhället. Jag kommer aldrig att förstå och det vet jag inte ens om det går för det mesta handlar om okunskap! Men iaf, ja visst var jag medveten om att amstaffen inte var en jätte vanlig hund att ha i sverige och att det kanske var vissa som skulle kunna tycka att man valde konstigt.. Jag skulle kunna förklara hur och varför vi valde att skaffa just amstaffen men det tar jag och gör senare istället för just nu känner jag att det har blivit mycket påhopp och motstånd mot "vår ras" så man blir lite låg och undrar när folk ska förstå....?
.
Här får ni lite bilder på våra Monster, Mördarmaskiner, Kamphundar .........
.

.

.

 

 


Östsvenska Terrierklubbens utställning den 8okt 2011 i Sollentua

Fina tjejen fick sitt första cert i lördags :)
Stolt och glad matte här hemma nu.

RSS 2.0