torsdag igen..

Nu har det gått ett par dagar igen och det är torsdag igen :P
I veckan har vi kört lite utställningsträning med tjejerna och Liten tog vi några kort på, Svea är fortfarande i et vääääldigt tidigt träningsstadie och jag har nu är vi på den nivån att hon får se att jag har gottis och så föröker jag få henne att stå kvar och inte sätta sig som hon så gärna vill. Det går framåt sakta men säkert. Det gäller bara att jag själv ska komma ihåg att ta en stund lite då och då för det..
.

.
Bakade några cupcakes igen
.
.

Heeeejsan!

Nu är det en vecka och en dag sen jag skrev sist men den här gången har jag anledningar till att det inte har blivit något skrivet..
.
Både jag och Robin har legat sjuka med feber, trötthet och dunderförkylning... Jag har fortfarande lite lite feber men förkylningen är värre än värst!
.
I veckan lyckades vi få datorn att krascha med.. Min gamla bärbara som jag fick av mamma och pappa när jag började på forsmark. Min första egna dator! Det är kärlek och minnen de ;)
Den hade nu sista månaderna tre av tangenterna fasttejpade för att dom lossnat.. haha! Med andra ord var det dax för en ny! Men nu försvann ju alla fina vinterbilder jag tagit på hundarna och lite skoluppgifter som jag inte hade hunnit spara över till externhårdisken..
.
MEN det gjorde ju iofs så att vi tog oss i kragen och igår var vi in till Uppsala och köpte oss en ny dator... Vi hade pratat om allt från ipad till bärbar till stationär av alla märken och modeller.. Men medans vi gick där i affären och kollade och jämförde så drogs vi båda mer och mer in mot den där avdelningen med appel produkter..
.
Jag trodde inte att Robin ville ha det då han tidigare har varit så negativ till appel och itunes och så.. Jag visste däremot att jag försökte hålla mig själv borta från att köpa det pga att jag vet att jag är galen i alla (nästan) teknik produkter som är snygga, snabba och bra.. Jag och skulle helst av allt vilja ha flera stycken och massa olika av allt :P
.
Det blev iaf en iMac tillslut :D
.

Torsdag..

Det finns inget som ger mig mer kraft, styrka, vilja, gläde och kärlek som mina hundar gör för mig.
Dom som inte har eller har haft hund/djur någn gång förstår nog inte den speciella och fina relationen som man får till dessa djur.
.
Jag vet inte hur jag skulle vara och leva på för sätt om jag inte hade dom. För jag kan säga att det går helt klart mycket tid till dom varje dag. Undra vad jag skulle göra hela dagarna och helgerna..? Jag skulle absolut inte gå ut och gå flera gågner om dagen helt själv iaf, och jag har svårt att tro att Robin och jag skulle packa väskan med korv mm för att ha en heldag i skogen spec ofta.
Men jag har också svårt att tänka mig att vi inte skulle göra dom här sakerna....
.
Nej nu svävade jag ut och skrev om något helt annat än vad jag tänkte från början.. Haha!
.
Nu ska datan av och pannkakor stekas ( det är ju torsdag ;) )
.
Imorse fick Svea en omgång med schapoo på tassarna för att vinna kampen mot hennes svamp mellan trampdynorna (jag ser att det är mycket mindre och hon besväras inte av den längre, Jippi!!)
;D
.

Choklad cupcakes

Idag har jag jätte ont i mitt huvud men jag bokade tid igår så i nästa vecka ska jag till naprapaten och få ett slut på den här ständiga huvudvärken jag har haft för länge nu...

.

Eftersom att det är lite kämpigt att plugga hela dagen nu då så gjorde jag ett avbrott nu på eftermiddagen och testade att göra mina alldeles egna cupcakes. Jag har aldrig gjort sånna förr och iofs inte heller ätit det så många gånger tror jag, men dom ser ju så snygga ut så jag gav det en chans ;)

.


Klocka ord!


Filmtajm

Det var super skönt att simma tidigare idag och det var fint och bra badhus så jag ska nog kosta på mig ett kort och simma där en gång i veckan :) 
.
Middagen är avklarad och idag vart det finmat, ibland är det bra att vara sambo med en jägare ;) Ugstekt vildsvin vart det iaf.
.
Nu soffan och the girl with the dragon tatto, hopppas att den håller måttet bara, båda vi här hemma älskar millenium filmerna och har sett dom mer än en gång ;)
.
.

Mig själv

Nu har jag tvättat och diskat, hudarna har blivit rastade ordentligt. Appropå rastade så säger alla hela tiden att det är såååå kallt, och jag visst fasen är det ingen sommar. Men vadå det är februari månad det är bara gilla läget och klä på sig. :) 
Jag tycker om vintern och jag skulle absolut inte vilja vara utan den! MEN eftersom att det är såååå kallt så klädde jag på mig ordentligt när jag skulle ut igår för att ta en lite längre tur med hundarna.. det skulle jag inte ha gjort, var helt genomvarm och svettig innan jag var hemma igen. :P
.
Så alltså, det är inte så himmla kallt ni har bara för lite kläder på er ;)
.
Ja med det jag skulle skriva i början innan jag kom in på temeperaturen va att nu när jag har gjort allt sånt tråkigt men nödvändigt så tänker jag ta lite tid för mig själv och testa badhuset här i tierp och simma några längder, får se hur mycket jag orkar innan jag sjuker till botten! ;)
.
.

HERBERT

 

Här är lilla Herbert "Hebbe" som vi skulle vara hälg vakt åt för två veckor sen för att han skulle få följa med Robin ut i skogen när han skulle jaga, han är avlad för att bli jakthund.
.
Han va med oss på fredgen och sen på lördagen var dom ute och jagade och vi skulle ha lämnat tillbaka honom på kvällen men vi kunde inte rikitgt det så vi tog med honom ut till Halls och lät familjen träffa honom också. Jag tyckte att hon skulle passa jätte bra och bo där, Och ja visst blev det som jag hade tänkt ;)
.

Så nu bor Hebbe ute i Halls och vi hämtar honom när Robin ska ut och jaga, men han är fortfarande lite ung men till nästa säsong ska det nog gå bra :)  
.

.
.
.
Tjingeling!

RSS 2.0